Meh Undi Meh~

Pohon kerjasama dari semua pengunjung laman ini untuk mengundi dua kotak undian yang telah disediakan di bawah ini bagi membantu saya melakukan kajian statistik berkenaan tema yang dibawa pada kali ini iaitu keprihatinan kita terhadap Kempen Selamatkan Palestin di seluruh dunia. Setiap pengundi tidak perlu mendaftar di senarai pemilih mahupun di mana-mana pondok panas Parti A mahupun Parti B. Hantu pun boleh mengundi sekali!

Walaupun peperangan di sana sudah lama tamat, namun sisa-sisa perjuangan itu masih lagi wujud sampai bila-bila. Ini isu agama. Hakikatnya, media massa memainkan peranan penting dalam menghangatkan dan menyejukkan keadaan semasa. Begitulah kuasa media yang menjadi medium utama pihak-pihak tertentu mengawal keadaan. Segala jasa baik dari pihak anda saya dahulukan dengan ucapan jutaan terima kasih. Jujur, Cekap dan Amanah~ Inilah kerja wartawan tanpa gaji. Undi jangan tak undi!Layann..-EHC

Kita dan Persaudaraan~Secara jujurnya, adakah kita ada mendoakan saudara-mara kita di Palestin dalam tempoh seminggu terakhir ini?


Ya
Tidak

Current Results

Kuasa Pengguna Muslim~Adakah anda masih berpuasa dari meminum Coca-Cola, Pepsi,Sprite dan Fanta dalam tempoh seminggu sebelum ini?


Ya
Tidak


Current Results


"Tertutup Jangan Terlalu Jumud, Terbuka Jangan Sampai Hanyut"


7 Comments to "Meh Undi Meh~"

 1. Anonymous

  Alhamdulillah,masih.
  Semoga kita semua diberi kuat untuk terus istiqamah dengan apa yang diperjuangkan selama ini~

 2. baguslah..undi la sekali...merci!

 3. dah lama boikot KFC, PIZZA HUT dgn MC'D serta semua yg berkaiyan!!!

  Peace for ISLAM!

 4. ALLAHuAKBAR!!Moga diberi kekuatan..ameen!

 5. walaupon teringin..stress je tgk dak2 ni belasah minum air coke depan mata..

 6. eheh..kuatkan semangat kite..skang ni dah tak terkeliur dah..ekeke

 7. aku udah membuang undi

© Copyright Reserved ||::ekramhakim.com::|| | Design by: Yoshz | Converted into Blogger Templates by Theme Craft