Cuti?

Apa yang nak ditulis ya? Sekarang ni tengah mood cuti lagi. Walaupun hanya seminggu kami di sini bercuti, semua orang dah ada plan masing-masing. Fes, Marrakech, Tangier, UK. Ada jugak yang ulang-alik Kedutaan je 3 hari. Saya? Membina badan kat rumah je la kot..huhu

Kadang-kadang malas nak update blog, sebab lebih tertumpu kepada Facebook(FB) pulak. Network FB lebih luas dan lebih langsung kot. Tak lupa jugak FB ni boleh disimpulkan penyampaiannya; ringkas, padat dan cepat. Tapi, blog masih relevan setakat ini.

Nak blogging pon, kenalah berhati-hati. Nak menulis kena fikir dua tiga kali dulu. Jangan jadi terlajak kata, badan binasa. Simpati jugak kepada yang sudah terlajak. Ramai yang memerhatikan dalam senyap. Bila dah ada modal, pasti diorang akan ambil kesempatan dan peluang ini sebaik-baiknya. Moga dipermudahkan segala urusan.

Setakat ini dulu. Selamat bercuti buat sahabat-sahabat Morocco dan selamat mengundi buat sahabat-sahabat Malaysia.Bai.


"Tertutup Jangan Terlalu Jumud, Terbuka Jangan Sampai Hanyut"

2 Comments to "Cuti?"

  1. mar

    salam alaik...
    lame ke cuti nyer...

    jgn bermalas2...heee...

    berkenan dgn isu blog ni...mcm2 bleh jadi kan...
    kadang2 tertanye2 ape tujuan sebenar nak tulis blog...

    n yet, akak wase akak bnyak mengarut jeks dlm blog...heee...

  2. Anonymous

    Thanks for your personal marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you are a great author.I will remember to bookmark your blog and will come back down the road. I want to encourage you to ultimately continue your great work, have a nice weekend!

© Copyright Reserved ||::ekramhakim.com::|| | Design by: Yoshz | Converted into Blogger Templates by Theme Craft